Delen

Over Paul

Elan Bouwkundig Advies is opgericht door Paul de Reuver met als doel een nieuw elan aan jouw bouwproject toe te voegen. Open en transparant, met een hoge kwaliteit tegen normale en onderbouwde tarieven.

Bij Elan Bouwkundigadvies kun je terecht voor een breed scala aan diensten rondom het bouwen en verbouwen van uw huis, kantoor of werkplek.

Waarom Paul...?

Paul weet waarover hij spreekt. Ooit begonnen als timmerman bij een klein bouwbedrijf, werkte hij zich op tot meewerkend uitvoerder. In 2000 zet hij zijn eigen timmerbedrijf op, dat hij na het halen van de benodigde aannemerspapieren omzet in een bouwbedrijf. Vanaf 2005 verhuurt Paul zich aan grote bouwbedrijven. Hij werkte als uitvoerder bij Heijmans op de Zuidas in Amsterdam en was werkvoorbereider bij Giesbers en Ballast Nedam.

In 2007 start Paul Elan Bouwkundig Advies, waarmee hij het ontwerp, de advisering, directievoering, financiële planning en uitvoering van bouwprojecten op zich neemt. De laatste jaren ontwikkelde Elan zich tot een klein dynamisch bedrijf met ontwerpers, projectmanagers en ondersteunende medewerkers. Elan zoekt voortdurend naar innovatie en verbetering van materialen, bouwmethodes en uitvoeringstechnieken. Elan werkt klantgericht, doelgericht en punctueel. Service, planning en kwaliteit staan hoog in het vaandel.